Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Familiedag 2023

01/11/2023 10:00

Familiedag 2023

Datum: Woensdag 1 november
Tijd: 10u00 - 20u30
Locatie: Provinciaal Vormingscentrum Malle (Smekenstraat 61)

De familiedag wil een ontmoetingsplek zijn voor christenen van alle generaties. In verschillende zalen gaat gelijktijdig een programma door voor verschillende leeftijden en doelgroepen. Met elkaar zijn we Gods familie en dat vieren we op deze jaarlijkse conferentie in Malle.

 


 

De familiedag van 2023 gaat door op woensdag 1 november. We voorzien een programma voor kleuters, kinderen (EJV Kinderdag), jongeren (EJV Jongerendag), volwassenen en mensen met een beperking (namiddag met de leukste glimlach). Hieronder vind je een overzicht van alle programma's.

 

Kleuterprogramma

Om 10u en om 13u45 gaat een programma door voor kleuters van 3-6 jaar. Jongeren kinderen mogen bij hun ouders blijven.

 

EJV Kinderdag

De EJV Kinderdag is een feest voor kinderen van 6 tot 12 jaar, het thema is “Ni van hier”. Naast een kinderdienst met De Bijbel om je Oren is er ook een super toffe speurtocht, randanimatie en EJV dans voorzien. Voor de EJV Kinderdag kan je je kinderen al op voorhand inschrijven via http://ejv.be/kinderdag

Kom op tijd samen met je kind(eren) naar de inschrijfbalie om hen van een (gratis) toegangsbandje te voorzien. Start van het programma om 10u & 13u45.

 

EJV Jongerendag

De EJV Jongerendag is een feest voor en door christenjongeren. De dag draait rond het thema “Ni van hier”. We starten om 10u en gaan door tot 20u30. Marc Floor komt optreden, Timon Evenblij komt spreken, er zijn workshops, sport, spel en andere funactiviteiten.

Om 18u start het gezamenlijke avondprogramma met een worshipconcert van We Are One en Diede Smits die zal spreken over het thema “Ni van hier”.

Inschrijven voor de EJV Jongerendag is volledig gratis en kan via http://ejv.be/jongerendag

 

Volwassenprogramma
met tolk Vlaamse Gebarentaal

In lijn met het thema van het kinder- & jongerenprogramma hebben we bij de volwassenen het thema “Op Doorreis”. Verschillende sprekers nemen je mee doorheen de Bijbel, zoekend naar een mooie manier om te reizen en uitziend naar onze bestemming.

Samenkomsten om 10u & 13u45. Deelname is gratis en je hoeft je niet op voorhand in te schrijven.

Om 18u start het gezamenlijke avondprogramma met een worshipconcert van We Are One en Diede Smits die zal spreken over het thema “Ni van hier”.

 

Namiddag met de leukste glimlach
Voor iedereen met een beperking

Nieuw dit jaar is een Bijbelfeest voor iedereen met een beperking. Dit feest start om 13u45, we gaan plezier met elkaar maken en samen de Bijbel open doen. Je hoeft je niet op voorhand in te schrijven maar bent wel van harte welkom.

 

We hopen je te zien op 1 november in Malle!

Livestream

Kan je er niet bij zijn in persoon maar wil je toch mee volgen? Hier onder kan je de livestream vinden zodat je er toch een beetje bij kan zijn!